Studie-och yrkesvägledning

Hej!

Jag heter Tina Löf och jag arbetar som studie-och yrkesvägledare på Äppelviksskolan.
Till mig kan du som elev komma om du har funderingar som handlar om prao, olika utbildningsvägar, gymnasievalet och dina nuvarande studier.

Mitt arbete innebär bland annat av att informera eleverna om de olika studievägarna, gymnasieskolans struktur och hur de kan tänka kring sitt gymnasieval. Jag erbjuder individuella vägledningssamtal och gruppvägledning. Som förälder kan du träffa mig vid föräldramöten och informationstillfällen. Du är också välkommen att höra av dig med frågor som rör ditt barns skolgång och framtida val av studier.

Jag nås lättast per mail kristina.lof@stockholm.se eller på telefonnummer 08-508 34 104